Fat to Fitness

Annons

Dopingtester på gymmet idag!

Direkt när jag kom till gymmet så kände jag att det var lite annorlunda. Det stod två personer i entrén, med namnskyltar och sånna skrivbrickor i händerna, och såg lite mer allvarliga ut än vad gympersonalen brukar vara :P. När vi väl var inne på gymmet så var det plötsligt fullt med sånna människor som gick in och plockade folk för dopingtest. Trots att jag såg allmänt biffig ut som vanligt 😉 (inget fel på min självinsikt) så plockade de bara stora killar, jag och John dög tydligen inte :P. 

Trots att man skriver på ett kontrakt om att man måste gå med på dopingtester så blev jag lite förvånad för jag har ändå haft träningskort på campushallen i typ 6 år utan att någonsin ha sett några dopingtester. Det kanske beror på att de inte testar i bodypumpsalarna men ändå :P. Aja, lite spänning i vardagen!

En annan liten vardagsspänning var att jag idag hade min första undervisning där jag faktiskt träffade studenterna. Jag höll i en labb som jag nog var liiite tidsoptimistisk med när jag planerade den men det löste sig. Det var kul iaf! Jag har även en stor hög med diskussionsuppgifter att rätta ifrån en av distanskurserna och snart börjar labbrapporterna att rulla in de med.. Men imorgon får jag själv agera student för då ska spendera förmiddagen på universitetssjukhuset och föreläsning på medical genetics och genome analysis kursen.

Nu ska jag dö i soffan, vårda mina ömma ben från gårdagens löptur och sammanfatta min nu fullt ifyllda träningsdagbok :D!

Kommentarer

Kommentera

Annons
stats